torstai 1. marraskuuta 2007

Uusia juttuja

Nyt sitten olen kuvannutkin jotain. Ensimmäisenä kasa (0,5 kg) Fashion Merinoa, 100% merinovillaa, konepestävää, ihanan pehmeää ja paksua. Näistä tulee se uusimman SK:n lehtikimonopusero. Kuva on vähän ylivalottunut, mutta oli pakko saada väri lähes oikein.
Toisena työpaikkakäsityö, ehkä jo noin 1/4 neulottu. Tästäkin siis tulee huivi, lankana Dalegarnin Baby Ull, taas 100% merinovillaa ja konepestävää, värinä petrooli, kuinkas ollakkaan. Ohje on selvitetty norjankielestä, ihan hyvin se siitä selkeni :) tämä kuva on taas tosi pimeä, salamalla häviää mallineule ja ilman salamaa on illalla pimeää. Ei voi mitään.Kolmantena reunaa Swallowtail Shawl:sta, ohjeesta kiitos Mantelille. Lankana on kaapelikierteistä koneneulelankaa, villaa, jämäkartio omilta opiskeluajoilta. Olen tästä langasta neulonut jo kaksi neulepaitaa. Ja vieläkin lankaa on jäljellä, tuntui vaan pahalta tuhota hyvää kartiolankaa käsinneulontaan. Koneella neulovat ihmiset varmasti tietävät mitä tarkoitan. Kyllä sen parhaimman jäljen saa kartiolta juoksevasta langasta. Tämä huivi on nyt pingoituksessa, huomenna varmaan on jo kuiva ja valmis kuvattavaksi.Kuinka ollakkaan nämä kaikki ovat turkoosin sävyisiä ja tulevat itselleni, ainakin näillä näkymin. Koska olen itsekäs p*skiainen, neulon tästä lähtien vaan itselleni, mitäpä sitä turhaan muille neulomaan. =) Odotan innolla, että pääsen Ussin luo penkomaan laajoja varastoja ja aarteita.
Tänään meinasi tulla tänne oikein valituskirjelmä, mutta siivosin vessan ja tein jotain muutakin pientä, niin v*tutus hävisi kummasti. Huomenna soitan ja valitan asianosaiselle ja valitan huonosta käytöksestä ja palvelusta.

1 kommentti:

  1. Heh, hauskaa, naureskelin varsinkin tota viimestä tekstikappaletta.. ;)

    VastaaPoista