maanantai 26. marraskuuta 2007

Helsingin messut

Kädentaito 2007 -messut Helsingissä on nyt ohi, ihan mielenkiintoista oli, kun siellä oli ne metsämessut ja maaseutumessut samaan aikaan. Kädentaitopuoli oli aika nähtyä, ei siis mitään uutta ja ihmeellistä, metsä ei kiinnosta, ne eläimet just sen verran, että kävin ihastelemassa laamaeläimiä ja yhtä lehmää, joka oli tosi-tosi puhdas, niin ja oli siellä ihan söpöjä hevosia :)
Ja lapsiperheitä ja lastenrattaita, no missäs muualla ne helsinkiläiset lapset niitä eläimiä olisivat nähneet? Työnkannalta ajatellen paljon ihmisiä, mutta entä ne ostovoimaiset tai edes käsitöistä kiinnostuneet, vaikea sanoa niiden lukumäärää. Pe-la kävijöitä kuulemma 25000. No tulipahan nekin nähtyä. Ainakin se perimmäinen syy lähteä, tuli selväksi ja oli antoisa. Keli sinnepäin oli ihan älyttömän huono, takaisin tullessa jo parempi.
Täytyy sanoa, että oon tosi väsynyt, reissaamisesta ja muutenkin. Huomennakin on erikoinen päivä edessä, joka vähäsen jännittää, mutta eikähön se siitä. Väsyttää mennä töihinkin, en jaksaisi ihmisiä montaa päivää putkeen ja töiden jälkeen niin ollen en todellakaan jaksa nähdä ketään, viihdyn aivan mainiosti yksikseni, ettei tarvitse mitään puhua ihmisille. Juu-u, olen hyvinkin epäsosiaalinen ihminen...

3 kommenttia:

 1. Hei salaiseni!

  Olen vihdoin siis saanut tietää, kuka olet. En ole vielä ennättänyt blogiini kuvata viimeistä pakettia, mutta koitan saada sen pian tehtyä.

  Olen selaillut blogiasi ja todennut, että meillä on hurjasti samoja mielenkiinnon kohteita. Minä heppailen myös, jonka varmaankin olet bongannut. Tosin aktiiviura on jo kauan sitten jäänyt taa. Mielilukemistani ovat Cornwellin kirjat, joista useimmat löytyvät hyllystäni (Kay on paras). Ja niin, meilläkin on akvaario(ita), niissäkin on iloisia perhetapahtumia. Löytyy miljoonakalavauvoja, miekkapyrstövauvoja ja platyvauvoja, montaa eri ikäluokkaa.

  Sopiiko sinulle, että laitan linkin sinun sivuillesi omaan blogiini? Tahtoisin mieluusti ylläpitää yhteyttä tämän SNY-leikin jälkeenkin.

  Olet todellakin ollut aivan mahtava SNY, kiitos vielä kerran!!!

  Ystävyydellä
  S

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi, tietysti saat laittaa linkin :) minäkin ajattelin sinut linkittää, odottelin vain, että saat ekaksi viimeisen paketin.

  VastaaPoista
 3. Radiossa puhuttiin viikonloppuna niistä messuista ja niistä laamoista, ne on kuulemma hyviä lemmikkejä. ;) Ja niillä on kuulemma omia agility-kisoja, siis mieti vähä, laama-agilityä.. hihi.. X)

  VastaaPoista