tiistai 20. marraskuuta 2007

Messujen jälkitunnelmia

Nyt on sitten selvitty Tampereelta kotiin, siis Suomen Kädentaidoista, mukavaa oli, vaikka tosi vilskettä. Perjantaina reilut 9000 kävijää, lauantaina 14000 kävijää, sunnuntaista ei tietoja. Tuttujakin näkyi :)
Onhan noi reissut aina raskaita, harvoin tulee varmaan ajatelleeksi kuinka paljon niitten eteen täytyy tehdä töitä, pohtia viikkoja ennen mitä otetaan mukaan, tilata lisää tavaraa (lue lankoja), varata hotellit, pakata laatikoihin ja autoon, tehdä hintalappuja ja ständejä, laskea useaan kertaan miten paljon mitäkin myytäisiin ym. Ja se osaston suunnittelu tehdään jo aikaisemmin, ettei tarvitse paikan päällä kuin koota rakenteet. Sitten vielä itse messuilla olo ja
pitkät päivät, lopuksi vielä kaiken pakkaaminen. Ja "kotona" taas tavaroiden purkaminen ja inventoiminen ym. Loppujen lopuksi siellä on kyllä ihan kivaa ja on mukavaa nähdä uusia ihmisiä ja vanhoja tuttuja kasvoja.
Tänä vuonna tuhlasin (kai) kohtuullisesti omiin juttuihin, ostin Pirkanmaan Kotityöltä Valoryijypaketin (pinkin, yllätys).
Katselin sitä jo torstaina kun saavuttiin rakentamaan osastoa ja se pisti sieltä silmiin. Olohuoneen seinät olivatkin aika tyhjät. Helsingistähän ostin niitä Väripalaryijyjä kolme kappaletta (oranssin, mustan ja valkoisen) ne menevät vanhemmille lahjaksi. En tiedä mikä noissa ryijyissä mua nyt viehättää, ehkä se, että se on mulle uusi tekniikka, melkein kaikkia muita onkin tullut kokeiltua.
Sitten ostin Lehtitoimisto Kukkoselta saksalaisia Verena neulelehtiä muutaman kappaleen (tinkasin ne hyvään hintaan). Ja Zenzululta vielä ihanan turkooseja ja valkoisia helmiä.

1 kommentti:

  1. spööt sullekin :) Jaa ettei sen enempää ollu messuil kävijöit pärjantaina kun joku puhu 20000...no sama kai tuo sillä ihan tarpeeks oli varpaille tallojaa ja tönijää nii et näinki hiljasen(juu) teki mieli näyttää kitarisaa loppupäiväst.Piti tulla uudemman kerran osastolle mut seura oli ihan toista mieltä (itse mr) ...ei varmaa kyllä enää takas... joten josko ens vuonna sit uudestaan ,kivaa oli kuitennii :)

    VastaaPoista