perjantai 9. marraskuuta 2007

Mitäänsanomatonta

Tosiaan, tiistaina kävin Ussin luona, lankaa taas tuli mukaani kotiin, lupasin ommella Ussille kimonotyyppisen aamutakin ja sain lankaa palkaksi.
Neulerintamalla on hiljaista, kuten muutenkin. Lehtikimonoa aloitin (kerroinko) jo täällä, mutta ei siitä mitään tule, siis lankaa on liian vähän, nyt pitäisi keksiä siitä jotain muuta. Aloitin myös loppukesästä - alkusyksystä ostamasta (onkohan tämä firmalle vielä maksamatta?) Merino 100:sta palmikkovillatakkia, ihana pinta on tulossa, mutta neuleplääh menossa. Kyllä se tästä, äsken sain sentään elämästä kiinni ja ideoin Ussilta saamista mohaireista paria huivia, onneksi en vielä aloittanut.
En nykyisin oikein jaksa työpäivän jälkeen puhua kenenkään kanssa, saati sitten nähdä ketään, olen epäsosiaalinen ja viihdyn yksin. Haluaisin vaan nukkua ja oleskella. Kaksi viimeistä viikonloppua on mennyt niin tohinassa, edellisenä oli mummin juhlat, viime talvirenkaiden vaihtoa, nyt shoppailua ja isänpäivä, onneks sen eteen ei enää tarvitse tehdä mitään, ens viikonloppuna Tampereelle ja sitä seuraavana Helsinkiin.
... tässä sivusilmällä näin, kun kirjoittelin tätä, että tuikku ikkunalaudalla palaa suhteettoman korkealla liekillä. No sitä sitten sammuttelemaan, kun yritin puhaltaa liekki vaan voimistui, no siinä vähän aikaa höngin ja oli pakko huutaa muru apuun. No eipä saanut hänkään puhallettua, okei, no vettä päälle, toiselta varoitus, se voi räiskähtää, no joo, mut pakko se on sammuttaa. Nyt on sit ikkunat steariinissa. Se nyt tästä olis vielä puuttunut, että olisin polttanut koko kerrostalon, ei itsellä niin väliä, mutta ne sivulliset uhrit...

1 kommentti:

  1. Leimahtanutta kynttilää ei saisi missään nimessä sammuttaa vedellä! Se kun saa kuuman steariinin räiskymään...
    Päälle jotain tulenkestävää, niin tuli tukahtuu hapenpuutteeseen - puhaltaminen ei allaspaloon auta.

    VastaaPoista