torstai 29. marraskuuta 2007

Kuulumisia

Taas kerran tulee tällainen kuvaton postaus. Aika on mennyt kaikkeen tärkeään, enkä ole ehtinyt juuri neuloa tai muutakaan, eilen sain kuitenkin Swallowtailin valmiiksi, toisen jo. se pitäisi vielä pingottaa ym. mutta odotelkoot nyt hetken. Eilen aloitin myös yhtä salaista juttua, tai ei se aloitusvaiheessa ollut salainen, mutta muuttuikin sellaiseksi =) menipä vaikeaksi.
Eilen teki töissä tiukkaa, meinasin nukahtaa koko ajan (sekään ei nyt mitään uutta ole). Tälpuoljokkeen Manteli kävi piristämässä mun päivää uuden tulokkaan kanssa, olipa se pieni ja suloinen :)
Tiistaina oltiin kaverin kanssa ulkoilemassa, se oli ihan hullua touhua, jäätävä tuuli. Odotettiin, että ollaan molemmat sen jälkeen kipeinä, no mä en ainakaan tullu kipeeksi, vaikka palelin koko illan.
Desthean luo pitäisi ehtiä (kiitos muuten kommenteista), en ole löytänyt niitä kultaripsareita ym. en ole kyllä varma, tarvitsenko niitä edes, mutta kuitenkin. Ja niistä agilityistä en ole kuullutkaa, mahtaa olla koomisen näköisiä =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti