torstai 24. tammikuuta 2008

101 postaus

Huomasin juuri, että tämä on 101. postaus blogiini, aika hyvin niitä on kertynyt. Vaikka välillä on ollut pidempiäkin taukoja. Päivätkin ovat niin synkkiä ja pimeitä, siitä huolimatta menevät niin nopeasti.
Kiitos kaikille mukavista kommenteista, tänään ei ole uutta esiteltävää. Liivi kaipaa pientä viimeistelyä ennen kuvaamista, pipo on kuvaamatta (miten voi kestää viikon kuvata yhtä pipoa?). Muut ovat edelleen keskeneräisyyksiä, mutta mikä parasta, en ole aloittanut uusia töitä, ainakaan vielä :)
Ettei tästä tulisi kuvatonta: tässä Novitan Samoksesta neulottu peruspaita vuodelta 2005, jos muistan oikein. Tähän on olemassa ohjeetkin, olen ollut joskus tosi ahkera. (Älkää kysykö miksi puurääpäleen osa on siirtynyt, muokkaus on kai jäänyt kesken).

4 kommenttia:

 1. Hyvännäköinen neule! Ja ihananvärinen. En varmaan olisi kiinnittänyt huomiota siihen puuhun, jos et olisi maininnut siitä. Mutta nyt kun tuijottelin kuvaa ja sitä puuta, niin se näyttää tosi kummalliselle... ;)

  Harmi, ettet ole mukana SNY:ssä nyt. Ainakin minun mielestäni sinä olit mahtava salainen! No, seuraavalla kerralla sitten?!?

  Mies ja poika lähtivät hetki sitten hakemaan rekkaa vajaan 100 km päästä ja minulla on talo tyhjänä. En aio siivota enkä edes neuloa. Minä menen päiväunille! Jee!!

  VastaaPoista
 2. Tere taas :) Näin muuten kirjoneuleliivin serkun tuol yhdes "kansainvälises" lehdes :) :) :) Sun on paremmis väreis :) Hyvät sunnuntait ja psst: hyvält näyttää,mää ainaki tykkään :)

  VastaaPoista
 3. Sanna: kiitos, neule ei ole koskaan päässyt päälle, lukuunottamatta tota kuvauskertaa =)
  täytyy miettiä ens kerralla SNY:tä
  no, nukuitko päikkärit?
  Emil: olisko ollu se serkku minkä kopioin? kiitti värijutuista :)

  VastaaPoista
 4. Höh, ei ole päässyt päälle? Jos sinulla ei ole sille käyttöä, niin paa tulee se mulle, osoitteenhan tiedätkin... ;) No ei vaan, saat sä sen pitää. =)
  Joo, nukuin, 2 tuntia taju kankaalla. Mahtavaa!!
  Koitahan parantua!!

  VastaaPoista