sunnuntai 13. tammikuuta 2008

You make my day

Ensimmäiseksi kiitos Muori Menninkäiselle You make my day -tunnustuksesta. Tällaiset ovat aina mukavia yllätyksiä.Säännöt: "Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

Käännös: "Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja."

Minut onnelliseksi tekevät mm. nämä bloggaajat: (eivät ole missään paremmuusjärjestyksessä!)
Rautaisen elämän Eki (jospa sun blogi innostaisi mut liikkumaan enemmän)
Muori Menninkäinen (kuka muu ymmärtäisi yhtä hyvin pakonomaista tarvetta ostaa lisää lankaa)
Mustalangan Sanna (ihana syksyn salainen yllätettäväni)
Muotimission Desthea (sä tajuat, jos on vähän outo ja sekava)
Minnan töhryjen Minna (sun sarjakuvat on niin koskettavia)
Stikkari-kutimon Leena (sulla on aina niin söpöjä pieniä juttuja)
Marin näpräysblogin Mari (on ollut ihanaa tutustua sinuun blogimaailman kautta)

3 seuraavaa olisi ollut niin vaikea valita, että päätin lopettaa listani tähän, valitettavasti. Ihania blogeja on valtavasti ja luen kymmeniä blogeja lähes päivittäin ja odotan innolla niiden päivityksiä.

1 kommentti:

  1. Kiitos tunnustuksestasi! Se lämmittää mieltäni suuresti ja ilolla jaan sitä eteenpäin. -Toki kun ilmoitit, että sinulla on tunnustus, niin vilkkaalla mielikuvituksellani ajattelin jotain edellisiin kommentteihini liittyvää... *hihittelee itsekseen*

    VastaaPoista