sunnuntai 13. tammikuuta 2008

Nuutinpäivä

Tänään leikkelin sliparin saumanvarat auki, eka huolittelin reunat ompelukoneen kolmiaskelsiksakilla ja sitten leikkasin. Olipa vaikeasti selitetty, mutta kyllä te neuleammattilaiset tiedätte! Olisin neulonut reunajoustimia, jos olisin löytänyt jostain 3 mm 60 cm pyöröt, niiden pussin löysin, muttei puikoista tietoakaan. Harmi!Turkoosista Dropsin Alpacasta olen neulonut Pavonis-huivia, tämä edistyy 2 kerrosta yhdessä illassa -vauhtia. Eli mahtaako valmistua koskaan.Puikoilla on myös Katian Merino 100 pikkuveljelle pipo, Dalegarnin Daletasta sormikkaat, edelleen Ornaghin Krystallista Zetor-huivi. Hmm.. mitä muuta, jotain ikuisuusprojekteja, joista ei huvita puhua. Tänään on ollut muuten "normaali" sunnuntai: neulomista, ruuanlaittoa, pyykinpesua, bloggaamista ja blogien lukemista, lenkkeilyä kaverin kanssa yms.

Jouluna sain työkaveriltani Päiviltä Pieni Lankakauppa -kirjan, jota olen myös tänään lukenut. Ajatuksena kirja on ihana, lankakaupassa kun töissä ollaan. Lukeminen edistyy hitaasti, kirjassa on niin paljon sivuja ja painaakin kohtalaisesti, ettei jaksa sängyssä lukea.

3 kommenttia:

  1. Toi kirjoneule on sairaan ihana!

    VastaaPoista
  2. Siis..! Nyt on muuten naama aiika vihreenä...siis tuo kirjoneulejuttunen on siis aiiivan valtavan hiano!!! Tahtoo kans :) :) :)Niii ja tahtois kyl paljo muutaki,tuota petrooliakin ja että ois joskus aikaa tehdä pitsiä puikoil...huoh...
    Hauskaa Lallantait&viikonloppuu siul
    (nii ja määhän oon kommentoinnis aina pikkasen myöhäs.. ;) )

    VastaaPoista