torstai 22. marraskuuta 2007

Ryijyn tekoa

Olen tänään kuunnellut Stellaa ja ommellut valoryijyä, hitaasti edistyy, välillä täytyy tehdä jotain muuta, sen verran kovaa se Paperiini on, ettei sormet tykkää kauhean hyvää jos pitkää pistelee. Päätäkin särkee vähäsen, johtuu varmasti huonosta työasennosta.
Tilailin tänää vähän meikkejä, mulla on ollut joskus kullanväristä ripsiväriä ja sitä haluaisin lisää, mutta mistään ei löydy. Täytyy mennä vielä oikein urakalla kiertelemään kauppoja, jos jostain tulisi vastaan.
Mutta taidan mennä jatkamaan ryijyn ompelua =)

2 kommenttia:

  1. Tommosia meikkejä (kaikkia kulta- ja hopearipsareita sun muita) oli paljon sillon vuosituhannen vaihteen aikoihin/jälkeen, ja muakin ärsyttää kun sellasia ei enää nykyään löydä oikeen mistään.
    Ja esim. Yves Rocherilla ja Oriflamella on välillä jotain tollasii erikoisempii kampanjajuttuja mut sit ku haluis lisää ni niitä ei saakaan enää.. =/

    VastaaPoista
  2. Täälä ollaan ja arvaa ottaako pannuun kun jäi Tampereen messut väliin. Tosi n rahaa säästyi paljon jos nyt vaivaan itseäni viime vuoden budjetin ylittymisellä....

    täällä vauva olkapäällä ja yhdellä kädellä naputtelua. Enkä pääse lankakauppaan, kun yritetään vielä vältellä pöpöjä... VIEROITUSOIREITA!

    VastaaPoista