sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Pienen pojan päiväkotipaitoja

Ompelin kummipojalle syksyksi päiväkotiin sopivia pitkähihaisia, kaikkien kaavana on Ottobre 10/2013 kaavanumero 34 (Mr. Bear) koossa 92 cm. Kuvat ovat valitettavasti liian isolla henkarilla kuvattu, mukavinta olisi kuvata elävän mallin päällä, se ei valitettavasti ole mahdollista.

1. paidassa trikoona on Majapuun harmaapohjainen jalkapallotrikoo ja hihoissa mustaa trikoota omista varastoista. Pääntien kanttauksessa mustaa resoria.


2. paidassa on trikoona Majapuun vihreä-turkoosia Majapuu-digitrikoota. En ollut ennen nykyistä ompeluhurahdusta kuullutkaan digitrikoista, ihanan sileäpintaista ja laadukkaan oloista trikoota. Katsotaan, miten kestää käytössä, digitrikoista saattaa nimittäin tulla uusia suosikkejani. Hihoissa on myöskin Majapuulta hankittua yksiväristä trikoota. Pääntien kanttasin valkoisella resorilla. Tämä on mun oma suosikkini!


3. ja 4. paidoissa on vanhoja trikoojemmojani, hauskaa hieman ryppypintaista trikoota. Tumman farkunsinistä riitti ainoastaan toisen paidan hihoihin vai pitäisikö sanoa, että vaaleansinistä trikoota riitti ainoastaan hihoihin. Päänteiden ja hihansuiden kantteihin valitsin raikkaan valkoisen resorin.


5. paita on todellista kierrätystä. Tästä trikoosta olin leikannut itselleni paidan, joka oli nykyisin aivan liian pieni, joten leikkasin siitä kummipojalle paidan. Resoriksi valitsin mintun, harmikseni löysin varastoista heti tämän valmistumisen jälkeen juuri oikean väristä resoria, tällä kertaa en viitsinyt sitä purkaa.2 kommenttia:

  1. Kivan näköisiä paitoja! Meillä on pojalla paita turkoosipohjaisesta jalistrikoosta. Minusta tuo mintunvärinen resori pääntiessä näyttää hyvälle, kiva yksityiskohta kun on eriväristä!

    VastaaPoista