tiistai 14. heinäkuuta 2015

Klubilähetys saapui

Tilasin itselleni Titityyn Arjen Luksusta -lankaklubin, koskas ne nyt olivatkaan myynnissä, varmasti pari kuukautta sitten. Enkä osannut päättää ihanista vaihtoehdoista minkä valitsen, joten tein kompromissin ja tilasin kaksi klubia.

Ensimmäinen paketti saapui tänään, kas tässä!


Vasemmalla olevat langat kuuluvat pakettiin tuore sanomalehti ja oikealla olevat meren rannalla. Avasin paketin heti postin pihassa eli jos olette nähneet naisen hullun kiilto silmässä keskellä Naantalia, se olin minä :)

Ensimmäisenä käteen osui harmaa Ulysse, reaktio oli aika epäuskoinen. Ensimmäinen ajatus joka kävi mielessä oli vyötteen nähtyäni "olen saanut jotain 80-luvun lankaa". Jotenkin vyötteen alareuna ja väritys yhdessä toivat mieleen menneen ajan ja vähän vanhanaikaisen fiiliksen. Alkujärkytyksestä kun toivuin, kurkkaisin myös toisen langan, se on aivan suloisen pehmeää Hedgehog Fibersin sukkalankaa! Turkoosi Bali ei toistu kuvissa niin hehkuvana kuin luonnossa ja harmaansävyinen Typewriter pääsee kyllä pian puikoille. Sock Yarn on 90% superwash merinoa ja 10% polyamidia, metrejä vyyhdissä on 350 eli yhdestä tulee kivasti sukkapari.Ulysse on Suomessa uutta ranskalaista luomuvillalankaa, ulkonäöltään rouheaa ja eläväpintaista. Harmi vaan, en ole itse oikein koskaan ollut näiden rouheiden lankojen ystävä. Sininen Ulysse näytti ulkona lähes perinteiseltä tummansiniseltä, täällä kotona sisävalossa se taittaa hieman petrooliin. Yhdessä kerässä on metrejä 185 ja nämä kaksi klubiaväriä sopivat mainiosti yhteen. Voisikohan näistä tehdä jonkun huivin Veeran Huivileikki-kirjasta?

1 kommentti:

  1. Uuh! Ihania! Noistahan tulee keskenään raidoittaen vaikka mitä!

    VastaaPoista