sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

Mitä fiksua sitä kertois...

..että miksen ole neulonut tai saati sitten blogannut. Inspiraation puute, mitä kuuluu kevääksi neuloa? Olen tota keväthuivia neulonut, mutta senkin valmistuminen kestää. Onneksi olen tajunnut välillä viettää aikaa kavereiden kanssa, enkä pelkkien puikkojen =)
Mun tekis kovin mieli ommella kaikkea, mutten viitsi aloittaa, koska ne eivät kuitenkaan valmistu (ja kaikki entisetkin on keskeneräisiä). Ja niitä keskeneräisiä odottaa ainakin pari tyyppiä, miten sitä sais itseään otettua niskasta kiinni, ei kai mitenkään. Itselle haluaisin rennon collegejakun ja miehelle vois tehdä jotain farkuntapaisia.

3 kommenttia:

 1. Vähän samaa havaittavissa täälläkin, on sellainen vätysolo. Mitään ei oikein huvita, ei jaksa keskittyä. Ja nukuttais ihan kunnolla! Olisko pientä kevätväsymystä?

  P.S. Postiasi odottelen *virn*

  VastaaPoista
 2. Kyl se siitä,noukkaa vaan väliin pihalle josko sieltä vihdoinkin ois kevät tulossa :)
  Muista myös se mistä kirjoteltiinkin jo ja ota Ullaan yhteyttä ja espanjasta apuja, ihan oikeesti !!!
  Anna palaa!!!!!

  VastaaPoista
 3. Välillä kannattaa tehdä jotain muutakin. Itselläkin on pieni luomisen tuska meneillään, eli teen ne mitä olen pyhästi luvannut enkä yhtään enempää. Välillä saa kyllä ottaa hieman rennommin.

  Meidän kissoissakin on havaittavissa jonkinsorttista kevätuupumista! Kaverin hepalla tosin on riemu ylimmillään, kun kaviot ei enää lipsu joka toisella askeleella...

  VastaaPoista