sunnuntai 16. maaliskuuta 2008

Messuilua Turussa

Tänään oli työvuoroni Kädentaitomessuilla Turussa, ehdin myös kiertämään messualueen ja tekemään ostoksia. Mukavaa, kun messuilla tapaa aina tuttuja, opiskeluaikaisia kavereita, tuttuja näytteilleasettajia ja blogituttuja ym. Tämän kertaiset ostokseni olivat onneksi kovinkin pienet, aamulla ensimmäiseksi piti käydä ostamassa kilpailijalta puikot (lue: Lankabaarista). Oli siis tylsä ja hiljainen aamuhetki ja halusin aloittaa sukat Tofutsies-langasta, no niitä tulikin neulottua jonkin verran päivän aikana. 2 mm puikoilla ei vaan niin kovaa vauhtia mikään valmistu, toisaalta ohuet sukat on mukavammat.
Värialueet muodostuvat veikeästi sukassa, miten mahtaa käydä pienemmässä tai suuremmassa sukassa? Joka tapauksessa, tämäkin väri oli aivan pakko testana, niin raikkaalta se kerässä näytti.

Toinen ostos oli Euro Publicationsilta kirja, parikin kirjaa oli kädessä, mutta maltoin mieleni viime hetkellä. Ostamaani kirjaa olen pidemmän aikaa havitellut ja monesti nettitilaaminen on käynyt mielessä, mutta tässä se nyt on =)

2 kommenttia:

  1. No voi hitsinhitsi! Olin messuilla lauantaina, eikä siis treffattu. Tajusin vasta ajellessa sinnepäin, että olisi kai ollut viisasta "varoitella" itsestään. No, ensi kerralla sitten.

    VastaaPoista
  2. No vitsi, jos treffataan sitten ensi kerralla? Se olisi tosi mukavaa :)

    VastaaPoista