sunnuntai 2. joulukuuta 2007

Uusi tietokone!

Kävin siis eilen ostamassa itselleni uuden tietokoneen, monen päivän (viikon) pähkäilyn jälkeen päädyin kannettevaan ja niistäkään ei millään meinannut löytyä "hyvää", joko oikeasta hintaluokasta, hyvällä prosessorilla, hyvällä näytönohjaimella, tarpeeksi muistia. En halunnut maksaa koneesta kahta tonnia, vanhaksi se menee kuitenkin ja ylittää tämän hetkisen budjettini. Ensimmäinen kriteeri oli kuitenkin ulkonäkö (yllätys), mutta totesin, että ne kaikki kauniit koneet on joko niitä älyttömän kalliita tai sitten niissä oli jotain muuta vikaa. Kokokin mietitytti, katselin 12 tuumaisiakin, paljon pohdittiin miehen kanssa sitä käyttöä ja mitä se vaatii koneelta ja näytön koolta. No toivottavasti tämä nyt sitten täyttää kaikki odotukset.
Pahoin kyllä pelkään, ettei mun DesignaKnit -neulesuunnitteluohjelma halua tässä koneessa toimia, Vistahan tässä on ja XP:ssä toimiminenkin on tuottanut suurta tuskaa. Taidan siis pitää vanhan koneeni ja käyttää siinä Designaa, mut katsotaan nyt, jos joku ihme tapahtuisi..

1 kommentti:

  1. Moikka!
    Ajattelin jättää jäljen, kun kävin kylässä. Onnea uudelle koneelle! Toivottavasti pääset sisälle Vistan saloihin, minun lyhyt tutustuminen siihen oli hieman tuskallista.

    Inventoida lankavarasto?!? Tule minunkin tykö tekemään inventaariota. Tämän meneilläänolevan remontin takia olen joutunut hieman selvittelemään nykytilannetta, mutta totuus lankojeni määrästä on täysin hämärän peitossa.

    VastaaPoista