torstai 6. joulukuuta 2007

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Olen tässä ihmetellyt mikä bloggeriin on tullut, kieli oli vaihtunut englanniksi. Siis noi arkistot ym. on nyt englanniksi sekä kommentit-osio. Ei siinä sinänsä mitään, mutta.. Ja toinen, blogiini pääsee nyt kommentoimaan ainoastaan google-tilin omistama henkilö. Tarkistin vielä äsken, etten itse eilen mitään kieltä vahingossa muuttanut ym. Näyttää kyllä, että kieli on suomi ja kommentoida voivat kaikki ja mikä kummallisinta, minulle pitäisi tulla sähköpostilla ilmoitus uudesta kommentista, eipä vaan ollut tullut edellisen postauksen kommentti.
No ehkä jossain vaiheessa keksin mikä tässä on, onko vika bloggerissa vai taas kerran käyttäjässä.

Äsken tultiin anoppilasta syömästä, taidanpa suunnata tästä nyt lenkille ja sitten linnan juhlia seuraamaan ja neulomaan jotain mukavaa.

Edittiä..
Huoh, tää blogger lähtee kohta kävelemään mun elämästä, haluan ne kommentit sähköpostiin!! Tein tossa muutamat testit kommentointien osalta, vaihdoin osoitteen ym..

6 kommenttia:

 1. Kyllä kommentoida myös pelkällä nickillä tai anona. Tämä muutos on tämmöiselle kommentoijalle näkynyt nyt vissiin viikon verran.

  VastaaPoista
 2. hmm.. no en oo vissiin sit tuurilla kommentoinu kenellekää bloggerin käyttäjälle. Mut miksiköhän mulle ei tule sitä sähköposti-ilmoitusta??

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa kyl siltä että Blogger sekoilee. Ei tommosten asetusten ny pitäis itestään muuttua. Ainaki toi kommentointijuttu on mun tietääkseni ite säädettävissä.. vai onko se käytäntö nyt ihan oikeesti jotenki muuttunu? Mua ainaki tympii aina noi mihin voi vaan google-tunnuksilla kommentoida (siten että saa sivujensa linkin siihen) ku mulla ei oo omia google-tunnuksia. Sit joutuu vaan kirjottaa osotteensa siihen alle, tyhmää..

  VastaaPoista
 5. Emmä oikein ymmärrä tätä kommentointia, miks ihmeessä siihen tarvitaan google-tili.. Kai se sitten on jollain tapaa hyvä homma..

  VastaaPoista