perjantai 5. lokakuuta 2007

Huiveilua ja sukkailua

Tulipas hassu otsikko :) tai ei se mitään tule, kyllä mä sen kirjoitin. Koska kamera on taas toisessa osoitteessa kuin itse olen, tulee tänään tällainen kuvaton postaus. Eikä mitään kuvattavaa oikeastaan olekaan, keskeneräisiä töitä vaan, taas kerran.
Kaikki puikoissa -projektin innoittamana olen neulonut huiveja, koska nyt on menossa kaulaliinakuukausi. Eli kaksi Minttumaaria on tulossa, toinen jo lupaavassa vaiheessa. Lankoja olen kyllä varannut uusiinkiin huiveihin ihan riittävästi, uusimpana mainittakoon Dalen Baby Ull, jonka kartalle ilmaantui ihan turkoosi/petrooli. Pakko oli sitä ostaa, koska väri sopii niin hyvin talvitakkiini, johon en viime talvena löytänyt sopivia lankoja..
Sukan raakileita on montakin ja lisää vielä tulossa. Ajattelin, että kurssin puitteissa teen niin monet sukat, mitä monisteissa on erilaisia kantapäitä, olisko niitä ollut huimat neljä. Sellaisesta määrästä vielä selviää.

1 kommentti:

  1. Lallantaikukkuut! "Hassuja" otsakkeita on palijo liikkeellä,joka ihan kivaa :) Ja nyt sitte jää vaivaamaan neljä kantapäätä ;).Tahtoo kans kurssille... =)

    VastaaPoista