maanantai 8. lokakuuta 2007

7 faktaa minusta

Koska neulomistahtini on ollut viime päivinä niin hidas, ajattelin päivittää blogiani kertomalla 7 faktaa itsestäni. Kopioin tämän Stikkari-kutimon blogista, terkkuja sinne!
Tässä voi nyt tulla jo toisille tuttujakin juttuja, mutta ajattelin ihan yleisesti kertoa itsestäni sellaista, mitä en muistaakseni blogissa ole vielä kertonut...

1. Olen toiselta nimeltäni Lemmikki (joo-o, saan aina näyttää henkkareita kaikille, koska se on kuulemma niin "uskomaton" nimi, Lemmikki-nimi kulkee suvussa)
2. Tykkään autoista, tuunatuista autoista, rata-autoista, kilpureista. Teipit ja maalaukset kiinnostavat. Halusin yläasteen jälkeen automaalariksi, valitsin toisin. Vielä jonain päivänä aion opiskella ajoneuvoverhoilijaksi.
3. Edelliseen liittyen, olen kusipää-bemaristi (mun bemarissa on kyllä vilkut) kuskin ovesta löytyy oranssi taiteilijanimiteippi andra
4. Olen koulutukseltani muotoilija (amk) [ja tämä herättää aina ihmisissä kysymyksen, "mitä sä sit muotoilet?"]
5. Taas edelliseen liittyen, työskentelen jokaisen neulojan taivaassa eli lankakaupassa (tämän on varmasti voinut lukea rivien välistä kirjoituksissani)
6. Olen yrittäjähenkinen, jonain päivänä minulla on oma yritys (ei siitä sen enempää)
7. Seitsemäs on vaikein, kaikki ovat yleensä kertoneet keräilevänsä jotain. Kerään (lankakerien) ohessa Alvar Aallon muotoilemia Aalto-maljakoita.

Toivottavasti tämä valaisi jotain uutta minusta!

2 kommenttia:

  1. Minä keräilen, lankojen yms. lisäksi, peikkoja ja käsintehtyjä nukkeja.

    VastaaPoista
  2. Heh, toinen bemaristi jolla on vilkut ilmoittautuu.. ;D
    Haastoin sut muuten meemiin, ohjeet löytyy neiti-blogista. :)

    VastaaPoista