torstai 18. lokakuuta 2007

Elämää, töitä ja neulomista

Taas on vierähtänyt aikaa, etten ole saanut tänne mitään kirjoitettua. Toisaalta olen kyllä aloittanut niin paljon uusia töitä, ettei mitään vanhoja valmistukaan. Viime viikonloppuna sentää tuli valmiiksi Minttumaari, mummille syntymäpäivälahjaksi. Kuva on kehno, koska ei ollut apulaisia, mutta kelvatkoon.Aikaa on mennyt paljon pohtiessa töitä ja työtilannetta, ideoita ja niitä väärin toteutettuja juttuja. Mutta eiköhän ne kaikki tässä ratkea, alkuun on ainakin jo asioita saatu laitettua tai siltä ainakin tuntuu. Eniten ehkä vaivaa, että kaikki tuntuvat tietävän asiat paremmin kuin minä tai miten mun pitäisi ne tehdä ja minkälaisia valintoja tehdä. Oli kyse sitten asuinpaikasta, auton merkistä tai harrastuksista, lapsista puhumattakaan. Eipä niitä asioita tai mietteitä kannata kenellekään puhua, koska väärin mä valitsen joka tapauksessa. Olenkohan yhtään asiaa tehnyt oikein. Muita en silti aio uskoa, itse tulen ne valintani tekemään. Ja hankintalistalla on nyt hevonen (ja sellainen kiikarissa).
ps. vaihdoin fontin isommaksi, näyttää toi teksti niin pieneltä ja vaikeasti luettavalta.

5 kommenttia:

 1. Hevonen, vau! Tästähän meillä ei ollutkaan puhetta....mulla on ollut kanssa montakin omaa hevosta aikoinaan, olen 4 vuotiaana alottanu ratsastuksen mutta nykyisin nämä perheolosuhteet estävät tuon harrastuksen valitettavasti.
  -mari-

  VastaaPoista
 2. Tere taas :) Huivista tuli hiano!! Ja tuosta muusta että juup,oma pää on paras ja neuvojia riittää kaikkeen alkaen aamusta kun ylös nouset(jonka tietenki teet ihan väärään aikaan jne.)ja siks kolmannekseen että hevoset on kivoja(jos et jätä varpaita kavion alle), ikuna en oo ratsastanu ku "ylhäällä huimaa",mutta ois kiva kutoo hevoselle villapaita =)...paljokohan menis lankaa?...taii että jos virkkais pontson,vaikka isoäiteen neliöist vapuksi...ois varmaan hiano mut häpeisköhän se sit toisten hevosten joukos erilaista "lointaan" =) Hauskaa Wiikonloppua sullekin!:)!

  VastaaPoista
 3. Moikka! Kävin täällä jo tutustumassa blogiisi JYV:n puitteissa. Näyttää siltä, että päästään hyvin juttuun, sillä itsekin olen hevosihminen, vaikka sitä omaa kauramoottoria ei olekaan.

  VastaaPoista
 4. Juu muut on aina tietävinään paremmin miten muiden pitäis elää.. Ja musta tuntuu kans välillä et en oo mitään tehny elämäs oikein tai kunnolla.. mikä saattaa kyl olla aika pitkälti tottakin.. öh..

  VastaaPoista