sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

Koirajumpsuit

Ompelin eilen tytölle uuden jumpsuitin hänen itsensä valitsemasta kankaasta, joustocollege löytyi Majapuusta. Hupun vuoritin mustalla trikoolla, ohjeessa se oli ainoastaan kantattu. Lahkeen- ja hihansuihin valitsin mustan resorin. Sessujen ääriviivat eivät ole mustat, mutta varastossani ollut tummanharmaa resori ei sopinut sävyltään niin hyvin kuin musta. Hiukan harmitti, etten löytänyt kotoa mustaa vetoketjua, mutta kyllä se valkoinenkin siihen passaa. Vetoketju oli vielä 5 cm lyhyempi mitä ohjeessa oli mainittu, mutta sehän ei vaikuttanut toteuttamiseen mitenkään.

Kaava on Ottobresta, tätä en muokannut mitenkään, ompelin vain. Olen nyt tehnyt useamman Hiiop-jumpsuitin tytölle ja tykkään siitä kaavasta todella paljon, mutta se ei istu parhaiten tytön päälle. Tämä on nyt kokoa 80 ja Hiiop samankokoisena on vielä älyttömän iso! Toivon tosiaankin, että ne sopivat sitten tytön hieman kasvettua.

Mä aina päätän, etten osta näitä kohdistettavia kankaita, koska pakkohan se on kohdistaa. Suhteellisen tyytyväinen olen tähän kohdistukseen. Tällainen kuvio on vielä hankalampi kohdistettava kuin jokin ruutu tai raita tms. 

kaava: Marsupial (malli 7.), Ottobre 4/2017
kangas: Majapuu, luomujoustocollege Sessu, vaalea lila
koko: 80 cm

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti