maanantai 4. helmikuuta 2013

Koreja ja pitsiä

Monta työtä on esittelemättä, kuten tässä elokuisessa postauksessa mainitut trikoopalloset ovat saaneet lopullisen muotonsa. Kaksi harmaata koria ja yksi turkoosi meidän työpöydälle. Pohjan halkaisija on näissä 20-25 cm välillä ja reunan korkeutta on noin 12 cm. Korit virkkasin 7 mm koukulla kiinteillä silmukoilla. 

Joululahjaksi virkkasin tosiaan muutaman korin, joista lähes kaikista jäi kuva ottamatta. Varasin värejä enemmän kuin lopuksi koreja virkkasin, nyt olisi vielä pari väriä käyttämättä. Olen myös varannut kudetta kahteen mattoon. Hiukan epäilen niiden toteutumista lähiaikoina. 


Pinkin pitsiliinan virkkasin jo syksyllä, yllättävän nopeasti sain sen valmiiksi, mutta loppuhöyrytys antoi taas odottaa itseään. Jouluksi sitten laitoin liinan kuntoon, pinkkien joulukuusenpallojen seuraksi. 


Olen näin vuoden alun kunniaksi inventoinut taas lankavarastoanikin tarkemmin. Mulla on paljon ihania lankoja ja paljon myös sellaista, joille ei ole projektia mietittynä. Ja uusi lanka kummasti aina houkuttaa myös. Tällä hetkellä lankavarastoni mahtuvat sille varattuun tilaan, mutta kovin paljon sen ei auta kasvaa :)

6 kommenttia:

 1. Upea pitsiliina! Väri on ihana ja nuo kiemurat näyttävät kivoilta. Onko liinaan ohjetta?

  VastaaPoista
 2. Kivoja töitä, kyllä on kauniinvärinen pitsiliina!

  VastaaPoista
 3. Vau! Väri tekee pitsiliinasta aivan upean, malli jo itsessäänkin on kaunis.

  VastaaPoista
 4. Räväkkä värii tosiaan tekee pitsiliinasta jotenkin modernin. Malli on kyllä myös tosi kaunis.

  VastaaPoista
 5. Upea pitsiliina, onko sille ohjetta? :)

  VastaaPoista