maanantai 25. helmikuuta 2013

Stripe Study 2

Neuloin toisen version Stripe Studysta Hopeasäikeen Cashista. Aivan mahtavan ihanan pehmoista lankaa, joskus ostan tätä vielä paidallisen. Joko sanoin, että lanka on suloisen pehmeää ja lämmintä? Lanka ei ihan riittänyt ohjeen mukaiseen kokoon, mutta aivan riittävä tuli näinkin. 


malli ja ohje: Stripe Study by Veera Välimäki
lanka: Hopeasäie Cash (80% merino, 10% polyamidi, 10% kashmir), väreinä Virran Viemää ja Sahrami
puikot: 4 mm
menekki: molempia koko 100 g vyyhti, kummastakin jäi pari metriä jäljelleOlen tänään kuvaillut pari valmista neuletta, bloggaan ne lähipäivinä (mikäli saan aikaiseksi). Säädin tuonne sivupalkkiin tuollaisen langanhankita ja -kulutustaulukon. Merkitsen siihen grammoina hankitut, saadut, lahjoitetut, myydyt ja neulotut langat. Ajattelin jos teitä kiinnostaa seurata missä määrissä neulon ja missä hankin lisää. Vaikeaa ei liene arvata kumpi johtaa helpommin :D 

ps. Lisäsin kommenttien valvonnan vanhempiin postauksiin, viime aikoina on tullut häiritsevät paljon roskapostia. Mikäli tämä ei sitä rauhoita, kokeilen samaa uusiinkiin postauksiin tai sanavahvistusta tms. Toki kaikkiin vanhoihin voi jättää kommenttia myös, mutta ne tulevat blogiin näkymään vasta ne hyväksyttyäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti