sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Silmukkamerkkejä

Olen lähiaikoina ainoastaan askarrellut, tuloksena on kasa silmukkamerkkejä ja lisääntynyt helmivalikoima kenkälaatikossa.


Harkitsen jo neulomisen lopettamista, kaikki viime aikoina valmistuneet työt ovat menneet purkuun. Varsinkin, jos kyseessä on ollut isompi työ kuin joku huivi tms. Mä palaan takaisin helmien pariin!

5 kommenttia:

 1. Höh. Mikä niissä töissä ei natsaa? Et kai hyvä ihminen ole sentään Sylviä purkanut?

  ..ihania nuo silmukkamerkit ovat kyllä. Minulla on vain jotain ankeita muovirenkaita. Täällä turhamaisuus nostaa jälleen kerran päätään :)

  VastaaPoista
 2. Minä säikähdin ihan samaa! Siis Sylvin suhteen.
  Kauniita merkkejä oot tehny (mutta kuin ihmeessä niitä tekemällä ne helmet lisääntyy... ;)).
  Pitäis ittekki joskus ehtiä tekemään merkkejä - mulla kun on rintsikanolkaimista puretut renkulat silmukkamerkkeinä - joo, tosi luovaa ja etenkin kaunista ;D

  VastaaPoista
 3. Jaksaisitko purkaa vain ne etukappaleet ja vähentää silmukoita? Takista tulee nimittäin aivan varmasti upea, kun sen saa kondikseen! Kuulostaa aika paljon siltä, että muutama muistot kultaava välityö olisi sulle enemmän kuin paikallaan :)

  terv. Kokemuksen Ääni - Capechoni on valmis enkä hauduttanut kuin melkein vuoden! >:D

  VastaaPoista
 4. Hienoja silmukkamerkkejä! Kukahan opettaisi minua käyttämään tuollaisia? Minä kun merkkailen silmukat ja kerrokset erivärisellä langalla... toooosi söpöä.

  Minulla on myös joku tee-pura-tee-pura-hylkää -syndrooma menossa. >(

  VastaaPoista
 5. Kiitos vielä kerran hienoista merkeistä! =D Mun on alettava neulomaan jotain sellaista, missä voin hyödyntää merkkejä.

  VastaaPoista