sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Seascape

valmistui vihdoin! Aloittelin tätä huivia jo viime marraskuussa Kädentaitomessuja ennen, neuloin silloin siihen yhden vyyhdin, jonka jälkeen se hautautui korin pohjalle. Nyt päätin tehdä sen valmiiksi, eikä siinä kauaa mennyt, suurin ongelma oli kuvaaminen.

malli ja ohje: Knitty.com Seascape
lanka: South West Trading Companyn Jezebel (100% merinovilla)
menekki: 100 g (2 vyyhteä)
puikot: 3½ mm
Tämä oli ensimmäinen työni Jezebelistä, tykkäsin langasta paljon, koska se on niin pehmeää. Paikoitellen vyyhdissä langat olivat tavallaan hieman huopuneet yhteen, mikä ei ollut ollenkaan kivaa kerinnän kannalta. Asia, mikä meinasi koitua huivin kohtaloksi oli värien epätasaisuus. Vaikka tiedostinkin, että lanka on kattilassa käsin värjättyä ja suuriakin värieroja saattaa olla, en silti odottanut niin suurta poikkeamaa vyyhtien välillä. Vaihtokohtaan tuli oikein selvä väriraja, toisaalta se ei haittaa, mutta toisaalta taas haittaa. Jezebeliä oli oikein mukava neuloa, lanka luisti puikoilla mainiosti, solmujakaan ei kummassakaan vyyhdissä ollut, jes! Kaiken kaikkiaan oikein mukava lanka, pääsi jo puikoille toistamiseen, suosittelen (jos kestää värieroja)!

7 kommenttia:

 1. Nätti huivi!

  Malli on tosi kiva, joskin vähän puuduttava tehdä. Ja tosiaan, Jezebelkin on yhden vyyhdin kokemuksella kiva lanka. Vähän vaan tuppaa törröttävät kuidut kutittamaan.

  VastaaPoista
 2. Ooh, kaunis huivi ja ihana väri. Oon monesti hipeltänyt tuota Jezebeliä ja ihastellut sen kauniita värejä.

  VastaaPoista
 3. Minä pidän tuosta Jezebelin väristä ja sävyvaihtelut tekevät pinnan eloisaksi. Hieno!!!

  VastaaPoista
 4. Tulin kiittämään lähettämästäsi blogiarvontalangoista! Ne olivat oikein mieluisia, värit osuivat juuri nappiin! Ja suunnitelmiakin langoille on jo tiedossa. Bloggailen voitosta ja langoista varmaankin viikonloppuna, valitettavasti muu elämä vie kaiken ajan ja energian neulomiselta. Kiitos vielä kerran ja ihanaa kevättä! :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis huivi ja muitakin kivoja neuleita löysin blogistasi, ensi visiitillä täällä!

  VastaaPoista
 6. Olipa tosi kiva jutella eilen pitkästä aikaa!! =D

  VastaaPoista
 7. Laura koo: en vielä osaa sanoa kutittaako mulla, en ole kertaakaan käyttänyt.
  Tui: kieltämättä siinä on kivoja värejä :)
  Sanna: kiva :D
  MinskuH: mukavaa kevättä sinullekin :)
  Eila: tervetuloa toistekin :)

  VastaaPoista