perjantai 13. helmikuuta 2009

Kilpparit vartioivat lankavarastoa!

Tämän takia lankavarasto ei enää kasva. Kuten kuva kertoo, tila ei riitä kaiken varastoimiseen mitenkään. Langat ovat siitä inhottavia, että vievät painoonsa nähden paljon tilaa.


Ja sarjassamme eloa lankakaupassa, Katialta saapuu kevääksi paljon erilaisia kimalteita. Katian ohjelehdissä niistä oli tehty mm. ihania laukkuja. Kumpa olisikin tiedossa kesäjuhlia, niin voisi niistä jotain asusteita väsätä.

7 kommenttia:

 1. Jotain postiivista sentään - lankoja ei tarvii erikseen muuttoa varten pakata ja ne ovat muutossa niitä keveimpiä kannettavia!

  Hyvää Ystävänpäivää sinulle!

  VastaaPoista
 2. Hmmm... jotain iloa on siitäkin, että ne mytyt majailee pitkin kämppää meillä... ei näytä ihan noin isolta pinolta, vaikka taitaakin olla liki yhtä monta laatikollista ;)
  Muutossa voi totuus paljastua, tai sitten kuljettelen nyssykän kerrallaan pienissä erissä, että tuntuu määrä vähemmältä ;D

  VastaaPoista
 3. Minulta löytyi kolme 150 litran säkillistä lankoja, minulla kun ne eivät ole noin hienosti laatikoissa... Mihin ihmeeseen ne minun langat muka mahtuu??? Ihania nuo Katian langat!!!

  VastaaPoista
 4. Minulta löytyi kolme 150 litran säkillistä lankoja, minulla kun ne eivät ole noin hienosti laatikoissa... Mihin ihmeeseen ne minun langat muka mahtuu??? Ihania nuo Katian langat!!!

  VastaaPoista
 5. Väkisinkin hymyilytti sinun stääshi :D Ei minulla sittenkään taida olla liikaa lankaa. (lue: ei ikinä tarpeeksi ;)

  Jemmat kyllä pitäisi siivota. Minulla on vain pari laatikkoa, mutten silti tahdo aina löytää määrättyjä keriä. Mitähän unohdettuja sitä löytyy.. Ja voi ei jos alkaa tulla liikaa ideoita. Aika loppuu kesken jo nyt! :D

  VastaaPoista
 6. Hihi,Konnavartio :)))
  Ja ny on anterollaki paljettilankaa :))))),mietittiin täsä kolleegan kans notta kuihan tuo jons vaikka neuleen väkäis kesäl ja jonsois sit vaik kuuma päivä nii...kuinkahan nuo paljetit kuumeneis,tulisko ihosta punertava paljettipilkkuinen,uus vänkä tatskamainen kokovartalo-plättis??=)Ois siinä ensiapuasemalla ihmettelemistä... =)),no ei maar tosissaan :) Tää tietenkin jatkumoo sille eiliselle kysymykseen miksi neulekoneen tarvikkeissa nimilapputarrat...ja jons ne oikeesti käyttäjän otsaan liimataan,tarkoittaa se joko a)säästöä naamanpesusaippuas ja vedes tai b) uutta rahanmenoa,sillä eihän koneella voi sit enää mitää tehä jos nimilaput loppu,täytyy siis ostaa aina uus koko paketti vai c)pitäskö tarrojen käyttötarkoitus kysästä tehtaalt onk ne tosiaan otsaan liimattavat :))(sää saat kysyy,mie innoissani oottelen ;) )
  Eli Hauskaa viikonloppua Anterolle&Co.lle

  VastaaPoista
 7. Ehkä mun pitäis näyttää tuo(kin) kuva kaikille niille jotka kauhistelee mun kangasvarastojani.. x) Jotenki huojentavaa nähtävää aina tollanen.. ;D

  VastaaPoista