perjantai 27. helmikuuta 2009

Pellavaa ja puikkoja

Viikot on vierähtäneet nopeasti, remontti on valmis ja muuttokin suoritettu. Tavarat tosin vielä missä sattuvat. Neulomista on jo vähän ollut ikävä, reiluun pariin viikkoon en ole koskenut puikkoihin. Töissä oli pakko aloittaa yhtä huivia, ettei vaan unohdu miten puikkoja käytetään.

Tänään postipoika tai -tyttö (en nähnyt ko. ihmistä) toi puikkosetin. Pitihän ne saada itselle kokoelmaa kasvattamaan. Kyseessä on siis Addin Click-puikkosetti, vielä en ole ehtinyt yhtään silmukkaa niillä testaamaan.
Bussikäsityöksi nappasin pellavaa ja virkkuukoukun, siitä on syntymässä huivi. Huvittavaa, kun muut matkustajat tuijottavat virkkaamista silmä kovana. Kai ne käsitöiden tekijät julkisissa on edelleen niin vähissä :)

3 kommenttia:

 1. Huvittavinta on, että huomaan itsekin aina katsovani kun joku tekee käsitöitä julkisissa. Vaikka siis harrastan sitä itsekin...

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen kotiin!
  Minäkin haaveilen seutulipusta Turun ja Salon välillä vaan siks, että saisi matkat neuloa bussissa. Blogikuvaaja kyllä valisti, että matkoihin menisi tuplasti aikaa, mut mitä siitä jos sen ajan saa istua ja neuloa ja kauhistuttaa kanssamatkustajia...

  VastaaPoista
 3. Bussissa neulominen on kyllä parasta koko matkassa :)
  Kiitos Susu!

  VastaaPoista