lauantai 8. syyskuuta 2007

Asiaa tai asiatonta

Eipä tunnu mulla olevan taas mitään järkevää sanottavaa, sain kuitenkin vihdoin kuvattua Stikkarilta ostamani sukkalangat. Lanka on siis Katian Laine Nylonia (75% villa 25% polyamidi, 50 g = 200 m), molempia värejä (pinkkiä ja turkoosia) on 3 kerää. Sekä Lankabaarista jäi mukaan vielä Idenan Robust-sukkalankaa (80% villa, 20% polyamidi 50 g = 160 m) kerä ihanan oranssia. Sukkakurssilla ajattelin näitä hyödyntää, vaikka alkuperäinen ajatus oli Laine Nyloneista neuloa baijerilaisia. Robust jäi käteen vain värinsä takia, äiti saa siitä varmaankin jonkinlaiset sukat jossain vaiheessa, tuskin toi kerä riittää, mutta toivottavasti saan sitä myöhemmin lisää jos tarvitsen.
Mun tekis mieli aloittaa uusia töitä koko ajan, vaikka yksikään vanha ei oo edes valmistunut. Ei kai sille sit mitään voi, mä jo niin vannotin, että etsinuuden harrastuksen ja jätän langat hetkeksi. Ei se ole aina niin helppoa. Kai sitä täytyy välillä miettiä syntyjä syviä. Listaan nyt itselleni muistiksi mitä kaikkea sitä onkaan keskeneräisenä... Hmmm.. Virkattu kolmiohuivi, neulottu kolmiohuivi, pikkuveljen kaulaliina, virkattu jakku puuvillalangasta, neulottu tunika, paljettipipo, kummitytölle paita ja takki, virkattu laukku, niin ja se miniryijy. Nämä ovat nyt sellaisia mitkä tulivat heti mieleen, kai niitä vielä lisääkin kaapeissa on.Tässä on kuva paljettipipon alusta, ihan kivalta se näyttää, vaikka itse sanonkin =)
Uusia aloitan heti, kun jokin näistä valmistuu, ainakin pikkuveli odottaa paitaa ja pikkiksen tyttöystävä kaulahuivia.
Tässä vielä kuva yhdestä viime talven tuotoksesta. Tämä on yksi lempipaidoistani, kunhan vaan tulisin niin kylmää (tai hei, ei sittenkään saa vielä tulla). Lankana on Katian Mexico (villa-akryyli) turkoosin värin valmistus on tältä kaudella lopetettu, joten hyvässä välissä värin valitsin. Ohje oli Suuresta Käsityölehdestä, numeroa en enää muista.
Näyttääpäs se hauskalta turkoosin päiväpeitteen päällä..
Pitäiskö sitä kertoa jotain uutta ja ihmeellistä, jotta salainen ystäväni saisi jotain vinkkejä vai oletko idearikkaampi kuin minä? =)

4 kommenttia:

  1. Heips taas :)Owelan näköinen paita,siis wau :) ...mää tietennii lisäisin hämähäkin ihan varmasti omaan paitaani jos saisin tuollaisen tehtyä ;). Paljettipipakin näyttää kiwalta...grrr,tahtoo kans paljettilankaa :)...seuraavasta investoinneista sitten ;).Palaillaan siis taasen ja oikeastaan vasta ens viikon jälkeen...kesälomalle lomps tää täältä moe

    VastaaPoista
  2. Tosi mielenkiintoisen näköinen paita. Kauniit värit.

    VastaaPoista