sunnuntai 30. syyskuuta 2007

Syyskuun viimeinen

Päivittämistä on blogini odotellut jo muutaman päivän.. Tärkein juttu on tietysti, että ihana SNY:ni muisti minua perjantaina =) kiitos paljon siitä. Kirjeessä oli kullanvärinen koukkuamiskoukku ja niin ikään kirje. Nyt pitäisi vielä etsiä jostain koukkuamisohje, niin voisi uutta tekniikkaa testailla. Lisään kuvan tuosta koukusta, jahka on jotain muutakin kuvattavaa. Joka tapauksessa iso hali ystäväiselleni, missä sitten ikinä oletkin.
Niin ja torstaina ostin Akateemisen Kirjakaupan alennuksesta Tee itse kauneimmat korusi -kirjan, oli niin mielettömän hienoja kuvia, että tekisi itse mieli väkertää sellaisia myös. Kirjan hinta ei todellakaan ollut tuo 29,90 vaan 8 euroa, siksi se lähtikin mukaan, mainittakoon vielä, että hintalapussa oli lähtöhinta 38 ja risat.
Sukkakurssin sukkia olen tehnyt tai oikeastaan kotiläksyjä, varsia kantapääkohtaan ja kärkikavennuksia vailla olevia. Parista sukasta vartta voisi vielä jatkaa hetken matkaa ja sitten keskiviikkona tehdä ne kantapäät.
Parina päivänä olen neulonut myös Rose-mohairia, siitä tulee kietaisujakku. Takakappale on jo valmis ja toista hihaa on hetken matkaa neulottu.
Äsken otin vielä varaslähdön kaulaliinakuukauteen ja aloitin neulomaan Ullaneuleen Minttumaari-huivia, on sitä jo huimat 5 cm kasassa.
Tulipas tästä taas tekstipainotteinen, no, nythän sitä voisi mennä hyvillä mielillä nukkumaan. Ja huomenna aloittaa uuden kuukauden.

1 kommentti: