tiistai 21. elokuuta 2007

Niin helppoa..

Tänään sitten raahasin töistä kotiin neulurin. Kiva laite =) kokosin sen olohuoneeseen ja tein pienet kokeilut, helppoa ja nopeaa, nyt pitää ilta suunnitella mitä sen kanssa väkertäisi. Ehkä aavistuksen liian "lelumainen" laite mun makuun, johtuu varmasti muovirakenteestaan ja keveydestään (paino alle 5 kg). Toinen syy on varmasti se, että oon opetellut neulomaan "oikeilla" neulekoneilla ja käytän niitä lähes säännöllisesti, kotonakin on tollanen elektroninen Silver Reed SK 840 + alataso + DesignaKnit7 professional + tietty tarvittavat johdot tietokoneen ja neulekoneen yhdistämiseen. Mutta neuluri on ehdottomasti helppo kasata ja helppoa sen kanssa työskennellä, suosittelen. Ajattelin tällä neuloa isoja sileitä kappaleita, joista sitten yhdistelen kaikkia kivaa, ehkäpä näytän niitä juttuja sitten täällä. Tässä kuitenkin kuva neulurista ja pienestä tilkusta koneessa kiinni.

2 kommenttia:

  1. Hipheit,kävit vierailulla,joten niin mieki :)...Juu,hävitän lankavuorta jotta mahtuu saamani antiikkisoffa työtilalle "talteen kolhuilta". Etro on iihana lanka,kuin myös Good Byekin ja Himaylaya Style ppn langoist...mulla ei oo käyttöö niin paksuille nykysten ja kun taas muuttuu materiaalitkin... Hauskaa viikkoa ja ollaan täs kohta yhteyksissä työn merkeis...ja tuota muovipeliä en ota...ei kestä mun työtahtii ;), muutoin kätevä peli :)

    VastaaPoista
  2. Muorin Menninkäisen neuluri on sängyn alla. Se on ostettu ystävältä, mutta paketissa se on ollut... Pitäisiköhän minunkin virittää se johonkin ja alkaa harjoitella? Kun on tuota harjoittelulankaakin kertynyt... hmmm

    VastaaPoista