torstai 27. heinäkuuta 2017

Starting Point


Seurasin instagramissa Jojin mysteerihuivien valmistumista ja neulojien värivalintoja mielenkiinnolla. Kun valmiita huiveja alkoi ilmestyä, minullekin iski todellinen tarve. Näin myös yhden todella hienon harmaan sävyisen, jossa oli turkoosia tehosteena. Siitä se ajatus sitten lähti. Langat ovat perussukkalankoja eli 75% villaa ja 25% polyamidia. Tuo vaaleampi turkoosikirjava on itse Kool-Aideilla värjäämääni pohjaväriltään valkoista Laine Nylonia. Musta ja valkoinen ovat samoin ko. lankaa. Petrooli on Gründlin Hot Socks Luxoria, joka tuntui neuloessa hieman muita lankoja paksummalta. Harmaa on Lanitiumin ihanaa kimallesukkalankaa, harmi ettei se kimalle tule kuvissa yhtään esille. 


Neuloin kumpaakin päätykappaletta vuorotelle, aina pari raitaa kumpaakin ja sitten vaihto. Olin myös kaukaa viisas ja päättelin langanpäät aina raidan valmistuttua. Yhdistyskolmioista tein ensimmäiset raidat vuorotellen kumpaankin ja lopulta koko kolmion valmiiksi. 


malli ja ohje: Starting Point by Joji Locatelli
koko: 53 x 200 cm
lanka: Katia Laine Nylon (valkoinen, musta ja turkoosi), Gründl Hot Sock Luxor (petrooli) ja Lanitium ex Machina Kimallesukka (harmaa)
puikot: 4 mm
menekki: valkoinen 74 g, turkoosi 50 g, harmaa 94 g, musta 53 g ja petrooli 72 g = yhteensä 343 g
neulottu ajalla: 1.-17.7.2017

 
Värijärjestys:
1: valkoinen
2: turkoosi
3: harmaa
4: musta
5: petrooli

5 kommenttia:

  1. Aivan uskomattoman ihana! Ensin tämä huivi ei jotenkin malliltaan iskenyt, mutta nyt olen nähnyt niin monta kaunista versiota, että alkoi houkuttaa aloittaa oma. :)

    VastaaPoista