sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Lintu ja possu

Virkkasin pikkuveljelle synttärilahjaksi vihaisen linnun ja sille uhriksi possun. Nämä versiot täytin herneillä ja se olikin hyvä ajatus, elukka pysyy paljon paremmin pystyssä ja muodossaan kuin aikaisemmat vanutäytteiset. Ensimmäisen kerran käytin myös turvasilmiä silminä, käteviä!

Neuleet edistyvät lähinnä takapakkia, lähestulkoon pelkästään puran. Sen verran olen viisastunut, jos neule tuntuu jo tekovaiheessa tai lähes valmiina tökkivän, tiedän, ettei se päädy käyttööni. Tällaiset neuletyöt ovat nyt juotaneet suoraan purkuun! Koko alkuvuosi on muutenkin mennyt aivan sumussa ja väsymyksessä, onneksi aurinko näyttäytyy nykyisin enemmän. Jospa tästä virkistyisi ja neuleetkin edistyisivät!

Anonyymille-aloittelijalle: Sinivalkoiset raitasukat on tehty ihan perusraitoina, kummallakin värillä vuorotellen muistaakseni 4 krs. Enkä katkaissut lankaa raitojen välillä, pitää vaan muistaa, ettei kiristä sitä liikaa!


2 kommenttia:

  1. Välittömästi lukiessani tätä tuli mieleen koulun aamuhartaus jostain alaluokilta. Siinä kerrottiin lapsista, joista toinen varasti toisen nuken, hautasi sen maahan ja valehteli tietenkin...kesällä se tietenkin löytyi, kun sisällä olevat herneet alkoivat itää ja kasvaa! Opetus oli tietenkin: valheella on lyhyet jäljet! Harvat aamuhartaudet muuten muistaa vielä vuosikymmenien takaa...

    VastaaPoista
  2. Voi possu! Blogissani on haaste juuri sinulle ;)

    VastaaPoista