torstai 3. tammikuuta 2008

Lankainventaariota ja hevosjuttuja

Tänään sitten kaikesta huolimatta aloin listaamaan lankojani, muutamia kätköjä on vielä tutkimatta. Iski kyllästys, mutta tämän hetken kokonaissaldo on 7,215 kg eli siis huomattavasti paljon vähemmän kuin pelkäsin. Jospa tuo määrä ei tuosta kasvaisi enää mahdottomasti, vaan tulisivat hankitut aina neulotuiksi.
Katselin tässä äsken vanhoja kuviani koneelta, hain entisistä hiuksistani kuvia, kaameita löytyi :D Löysin tällaisia hevoskuvia, laitetaanpa yksi tänne piristykseksi.
Hevonen kuvassa on Wishing Cap, ravivuosien jälkeen Viski vietti eläkäpäiviä ko. laitumella, mutta muutti parisin vuotta sitten takaisin synnyinsijoilleen Satakuntaan. Kuvittelin tähän päivään asti, että herra jatkaa eläkepäiviään siellä, mutta äskeinen katsaus Hippoksen tietokantaan kertoi, että Viski on kuollut marraskuun lopulla. No, elihän herra lämminveriseksi kunnioitettavaan 18 vuoden ikään.
Mä haluan ratsastamaan ja tallille ja raveihin ja ...

3 kommenttia:

 1. Pakko kommentoida heppakuvaa. Kiva, että joillakin hevosilla on tuollaisia vaihtelevassa maastossa olevia tarhoja. Liian monet hevoset seisoo tasaisella hiekkamaalla auringon porottaessa niskaan. Tuollaisella muhkuraisella maalla ne oppii käyttämään jalkojaan eikä kompuroi niin helposti.

  VastaaPoista
 2. Onpa hieno kuva, siitä huokuu tunnelma sekä luonnon tuoksut. Kelpoikään Viski on elellyt, minun ensimmäinen ponini laukkasi vihreille niityille loppusyksystä 28-vuoden iässä...

  Kukahan minun lankavarastoni inventoisi?!? Onnea ja intoa inventaarioosi.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista :)
  Hienot on laitumet, varsinkin kun jatkuvat silmänkantamattomiin.

  VastaaPoista