sunnuntai 21. lokakuuta 2007

Hevosista vielä

Nyt pääsin oikein hevosista paasaamisen vauhtiin, Helsinki International Horse Show päättyi tänään, sitäkin olisi kiva joskus päästä seuraamaan paikan päältä, hetken katsoi tänään telkkarista (eilen katsoin seiskavitosia). HIHS:n oli panostettu tänä vuonna entistäkin enemmän, esimerkiksi 200 000 euron hiekkapohjalla. Kyllä siinä tapahtumalla tulee hintaa, mutta onhan se iso kansainvälinen kilpailu ja pitäähän Suomenkin pysyä mukana. Harmi, että Suomen ratsastajat joutuvat muuttamaan isojen kilpailujen (ja isojen palkintorahojen) perään ulkomaille ja tietysti ilmasta on osasyy.
Tästä tuli taas tällainen kuvaton bloggaus, kun ei niitä kuvia oikein ole =)
Neuleitakin olen tehnyt, yksi Minttumaari on pingotuksessa ja kaksi eikun kolme huivia on puikoilla, valmistuvatkohan koskaan?

1 kommentti:

  1. Minultä jäi HIHS tänä vuonna väliin oikeastaan kahdesta syystä. En oikeastaan löytänyt seuraa matkaan enkä sitten viitsinyt uhrata pientä omaisuutta lippuihin. Viime vuonna oli tosi jännää kun oma valmentaja oli mukana kisaamassa, mutta tänä vuonna ei, koska hevonen on ollut tosi pitkään kipeänä.

    VastaaPoista