keskiviikko 5. syyskuuta 2007

Askartelua

Olen pari päivää tehnyt messuilta hankkimaa ryijyä, se onkin mukavaa puuhaa ainaisen neulomisen tilalle. Hitaasti se kyllä edistyy, mutta varmasti =)


tässä alkutekeleestä kuva

Pikkuveli pyysi jo pari viikkoa sitten harmaata villapaitaa ja oliivinvihreää kaulahuivia. Lupasin tehdä, mutta pakko se oli aloittaa, kun toinen joka päivä kysyy joko olen aloittanut. Huivia sitten neuloin eilen pikkupätkän. Paitaa en vielä aio aloittaa, jos sais edes jonkun työn ensin loppuun. Ilmoitin kaikenlisäksi itseni sukkakurssille, jospa oppisi jotain uutta tai saisi edes muutamat sukat tehtyä valmiiksi, kurssia varten pitäis ostaa sukkalankaa, jee! Ja tietty puikot, eihän mulla mitää puikkoja vapaana ole, kaikki ne keskeneräisissä töissä on kiinni =)

2 kommenttia:

  1. Stikkarin teret! Arvaas mitä: just tiekkö samaa miniryijyjuttusta kattelin,mut ku ehän mää äkkiä osanu päättää mikä väri,eh!!...joten josko sitte jälestä tilailisin kera muiden materiaalien,hih...Mutta kerrassaan hianoa että samoi katteltiin =)=). Hauskat illat ja palaamisiin taasen :)

    VastaaPoista
  2. Terkkuja takas =) niitä värejä oli siis ihan älyttömästi. No arvaa ostinko ton oranssin lauantaina ja illalla hotskalla mietin, et onpa tyhmää laittaa yks seinälle ja su hain kaks vyyhtiä lisää lankaa :) mut suosittelen kovasti, on kivaa!

    VastaaPoista