torstai 8. marraskuuta 2012

Marraskuun 8.

Päivät ja viikot kuluvat tosi nopeasti, olen neulonut jotain pientä, mutta yllättävän vähän on valmistunut. Muutamat joululahjat olen saanut jo valmiiksi, mutta niistä sitten joulun jälkeen enemmän, jos joku saajista eksyy tänne. 

Olen neulonut itselleni Noron Silk Garden Sockista takkia Knittyn Radiate-ohjeella. Nyt takissa on jo molemmat hihat ja pituuskin rintojen alapuolelle. Luulisin kolmen kerän riittävän tähän projektiin, nyt olen kuluttanut 2 kerää. Mä tykkään Noron langoista, niissä on hauska, elävä pinta ja kivat värit. Tosin lanka on makuuni aika karheaa. 


Eilen aloitin itselleni valkoisia säärystimiä. Niistä ei paljon mitään pysty sanomaan vielä, tällä hetkellä on muutama senttiä joustinta kasassa. Langaksi valitsin 7 Veljeksen, koska sitä on kertynyt jostain kumman syystä varastoihin, eikä hupene vaikka kuinka neuloisin sukkia siitä.

Olen myös virkannut varastoni pinkkiä pitsilankaa liinaksi, itse asiassa liina on viimeistelyjä vaille valmis. Olen tällä samaisella ohjeella virkannut liinan ennenkin, tykkään sen geometrisestä kuvioinnista. Tilasin keväällä itselleni TitiTyyn ja Veera Välimäen mysteeriklubin, langat tulivat vihdoin syyskuussa. Aloitin neulomisen hirveällä innolla, mutta ensimmäisen vihjeen jälkeen tajusin etteivät valitsemani värit sovikaan yhteen. Jätin huivin suosiolla miettimään kohtaloaan ja parin viikon tauon jälkeen päätin tilata sinisen Balticin kaveriksi vaaleanharmaan Silver Foxin. Jo rupesi syntymään kiva huivi. Tämäkin odottaa enää viimeistelyjä. Itse asiassa nyt kun mietin, olenkin saanut kuukauden blogitauolla aikaiseksi vaikka mitä. 

1 kommentti:

  1. Ihanat värit tuossa Noro- takissa.
    En ole koskaan Norosta mitään tehnyt, enkä omistanut yhtään lankakerää sitä, muta monissa blogeissa sitä ihastellut, että sepä taita olla ostoslistallani.

    VastaaPoista