torstai 14. tammikuuta 2010

Mohairia

Työstän näköjään tämän tammikuun näitä keskeneräisiä pois alta :D Ohje on syksyn 2009 Novitasta, jossa bolerosta puhuttiin taikabolerona. Aloitinkin tätä heti heinäkuussa Ravelryn mukaan 25. päivä. Bolero jotenkin hautautui kesäkuumilla laatikkoon ja sinne jäi, välillä irroitin työstä kaverille lainaan puikot (hyvä tekosyy aloittaa muita töitä)!
Tykkään jo nyt tästä, lämmin, pehmeä ja just mun värinen!

malli ja ohje: Novita syksy 2009, Arja Viitala, ohjenumero 29
lanka: Novita Rose Mohair, väri 383
puikot: 5 ja 6 mm
menekki: 130 g

Ja kiitos kaikista kivoista kommenteista kahteen edelliseen, molemmat neuleet ovat päässeet jo käyttöön. February Ladya kommentoi jopa miespuolinen pomo, se on kuulemma tyylikäs.

3 kommenttia:

  1. eksyin tänne nyt ensimmäistä kertaa, ihania töitä olet tehnyt, tuo pompulalangasta tehty tyynynpäällinen on tosi hieno, vaikka itse inhoan sitä lankaa jo valmiiksi(en ole vielä ostanut ko. lankaa, kun olen NIIn epäluuloinen... ;)), ja voisin ehkä jopa tehdä samanlaisen makuriin samoista väreistä vieläpä =)

    VastaaPoista
  2. Minulla lojuisi keskeneräisenä samainen taikabolero, tosin vaaleanpunaisena. Se on vain sen verran vaiheessa, että saumat pitäisi ommella ja langat päätellä. Saumojen ompelu onkin mulla aina neuleiden kompastuskivi, lankoja päättelisin vaikka kuinka kunhan joku tulisi ja kasaisi nuo neuleet, bolero kun ei ole ainoa tekeleeni joka odottaa kasaamista..
    Mutta ehkäpä minäkin tästä taas innostun ja saan sen kasaan, neuleosuuden kun minäkin jo tein kesällä eli onhan tuo tuolla jo aikansa lojunut..

    VastaaPoista