torstai 22. tammikuuta 2009

Mitä mä teen?

Viimeksi mainitsin ostaneeni Sylvin ohjeen. Innoissani neuloin takakappaleen pikapikaa valmiiksi, mutta... Lopputulos ei ollut toivotunlainen. Tiheys ei pituusmitoissa täsmännyt, minkä tietysti tiesin jo mittailuvaiheessa, mutta päätin ettei hieman lyhyempi takki ole ollenkaan huono. Sovitettuani takakappaletta useaan otteseen, ei se tuntunutkaan enää niin mukavalta, takki loppuu juuri takapuolen alapuolelle, ei hyvä. Nyt olen pari viikkoa pohtinut, että jatkonko vai puranko. Ei ole järkevää neuloa takkia valmiiksi, jos se jo tekovaiheessa tökkii.


Kaikesta huolimatta haluisin Sylvin, kovasti :)
Kokeilujakin on tehty parista langasta, mutta vielä mietityttää. Päätöstä en osaa vieläkään tehdä!?!

5 kommenttia:

 1. Omakohtaista kokemusta Sylvistä ei minulla ole , mutta esim. Ilu kertoo tekovaiheessa pelänneensä sylvistä tulevan napapaita ja valmiina sitten painava takakappale venyy liiankin pitkäksi

  http://ilunduuni.vuodatus.net/ sylvi

  VastaaPoista
 2. Mietin vähän samaa, sylvi on varmaan sen verran painava että se venähtää käytössä ja pingotus tekee jo vähän. Mutta toisaalta jos tökkii jo tekovaiheessa niin miulla on aina se huoli siitä että jääkö sitten käyttämättä.

  VastaaPoista
 3. Entä jos poimisit helmasta silmukat ja neuloisit vaikka helmineuletta jatkoksi? Vai oisko ihan tyhmän näköinen...

  Mä kyl kans veikkaan että se venähtää käytössä takapuolen alta reiden puoliväliin. Kastele ja pingota ensin, päätä vasta sitten tarviiko jatkotoimenpiteitä/purkamista.

  VastaaPoista
 4. Samoja juttuja olen miettinyt, venyy varmasti käytössä, mutta jos se jo nyt tökkii, niin onko järkevää jatkaa? Mitä jos se veenyykin liikaa, voi ei..

  VastaaPoista
 5. Voi ei. Heittikö tiheys paljonkin? Ostin ohjeen ja harkitsen Mamboa, mutta sisu alkaa pikkuhiljaa hiipiä kurkun tukkeeksi. Uskallankohan. Tekisi kyllä jo mieli neuloa vähän isompaa välillä.

  Uskon, että pingotus auttaa tuohon pituusongelmaan. Hyvä siitä tulee! Täytyy käydä välillä kuolaamassa, jo tuo violetti ufo nostattaa inspistä!

  VastaaPoista