maanantai 17. marraskuuta 2008

Messuostoksia

Koska viikonloppu tuli vietettyä työn parissa Kädentaitomessuilla, piti tietysti palkkarahat tuhlata asiallisesti samantien (lankaa, puikkosetti, kirjoja, paperinarua). Kuva puhukoon puolestaan, näihinhän ei voi antaa järkevää selitystä :)


Neuletyöllä on alku ja loppu. Lopussa YLEENSÄ neule pääsee käyttöön, mutta viimeaikaisin neuletyö menee purkuun. Tarkan sovitustyön tuloksena päätin, että merinot suuntaavat takaisin kerälle ja pääsevät puikoille paremmalla onnella. Mitä mä nyy tekisi, pitäisiks mun vaik ruvet kirjottama murrerunoi?

12 kommenttia:

 1. oo, kaikkea ihanaa turkoosia ;)

  Yritän selittää blogihiljaisuuden työnteolla, mutta ei kai se ole koko totuus. Tämä ei saa saamattomuudeltaan kuvattua En Pointeja eikä kerrottua, että tilattiin ihan kummaa tapettia siihen seinään. Ainakin vartti menisi, jos blogaisin! >:D Tajusin vasta nyt, että viimeisestä ilmoituksesta on jo pari viikkoa. Yritän tänään näyttää jotain. Kiva, jos minua kaivataan :D

  Mikä siinä capechossa hiersi? Täällä meinaa uskoa loppua siihen. Yritän uskotella itselleni, että se on sellainen "isoäidinneliöikuisuusprojektipeitto", jolla ei ole mitään kiirettä, mutta kun vaan laiskottaa, niin laiskottaa eikä se ole edistynyt niistä kahdesta palasta yhtään mihinkään.

  Toesissanoe, ruvettaa kirjottammaa murtteela tahi pelloomaa tammee, tae ee välttämäti.

  VastaaPoista
 2. No joo-o, mulla on ollut sua ikävä :)

  Ei se istunut päälle sitten ollenkaan, kainaloihin jäi kamalat pussit, etukappaleet meni liikaa päällekkäin, teki myös taakse sellasia kummia pusseja. Kamalinta tässä on se, että kerrankin päättelin langanpäät heti :(

  VastaaPoista
 3. Mietit, teimmekö kauppaa messuilla. Jos kerran olit Biketexilla töissä, niin ostin teiltä kerijän lauantaina viimeisen tunnin aikana. Jouduin käymään lainaamassa rahaa, kun käteisvarat olivat jonnekin salaperäisesti häipyneet. Testasin tänään kerijää ja hyvin toimii. :)

  VastaaPoista
 4. Oli kyllä mukava nähdä, toivottavasti törmätään toistekki! Langat on kyllä kovassa silittelyssä, enpä mä muilta ku teiltä lankaa ostanutkaan...

  VastaaPoista
 5. Moro vaa! Oli hianoo nährä siä messuilla, mää ainaki tykkäsim meinaa etä teirän koju oli kaikkeem paras. Mää ku ostin ainoot lankaniki sulta, niinku Jattaki. :)

  Sullakin näky olleen tietty värisuuntautuneisuus messuostoksissa. :) Kauniita sinisiä ja turkooseja, nam.

  Mun pitää muuten tutustua paremmin niihin teidän uutuuslankoihin, jos vaikka ne innostais mua saamaan takaraivossa muhivat ajatukset puikoille asti. Palaamme asiaan!

  VastaaPoista
 6. Minä löysin muuten Karaokea hiukkasen halvemmalla toisaalta - mut voi olla että jou'un hakeen teiltä sitä lisää sitten kun jotakin aloitan...!!

  Murrerunoja juu - mikä murre ois se mieluisin? Mää en ossaa sannoo mitä mää puhhuisin enkä mää oo mistään kotosin... OOn muuten kateellinen tuosta Fitted knitsistä jota messuilla selasin - sen jutut näytti tosi hyviltä!

  VastaaPoista
 7. Missä vaiheessa nuo Silk Cloudit sulle hyppäs?! Osuit sit nähtävästi niin etten ollu paikalla silloin... harmi...

  VastaaPoista
 8. ...ja tää "kuolaa" edelleens tuota "shpuin"-turkoosii :))
  Ja murteesta...juu,jos sen voi syödä...notta anti palaa vaa =))
  (ja josko sittenkin maalais noita puisia "vihinpuita" tyyliin miniköynös/pinna =),valtawa idea! , nii jonsois aikaa,grrr =)nii että josko sit kuitennii vain burana-purkin kautta töihin...hö )

  VastaaPoista
 9. Maartsi: muistankin jo :)

  Jatta: Toivottavasti nähdään!

  Vilma: Omista väreistä tulee pitää kiinni (ja kaikista muistakin). Kysele, jos haluat lisätietoja uutuuksista.

  Manteli: Kuka julkeaa myydä meitä halvemmalla lankaa? Ei kai :D
  Saat kyllä lainata sitä kirjaa, jos tahdot!

  Tiina: Sunnuntaina kävin kierroksella.

  Emil: Totanoin, emmä usko, että se on syötävää. Joo ja jos on aikaa, voi vaikka siivota!

  VastaaPoista
 10. Oi vitsit, en tunnistanut sua, vaikka ihailinkin upeaa slipoveriasi:( Kivoja messuostoksia sulla, oma lankasaalis jäi aika laihahkoksi, vaikka tarjonta olikin runsas.

  VastaaPoista
 11. Ei sitä aina kaikkia voi tunnistaa..

  VastaaPoista
 12. Kauniita lankoja.
  Mitäs kirjoja olet löytänyt? Yritin kurkkia, mutta...

  VastaaPoista