lauantai 7. kesäkuuta 2008

Hankintoja

Kuumuus on verottanut neulontatahtiani, oleskelin päivällä parvekkeella sukankutimen kanssa, muttei siitä mitään tullut, kun kädet hikosivat niin armottomasti. Kaiken lisäksi mulla on ollut pari päivää flunssainen olo ja kurkku ihan kipeä.
Mutta jotain mukavaa sentään on tullut hankittua eli Addin puikkostoppareita, nallet olivat niin söpöjä, etten voinut vastustaa kiusausta.
Torstaina hankin itselleni uuden puhelimen, vanhan sanottua työsopimuksensa irti. Ehdin kyllä tätä uutta jo viikkotolkulla etsiä, jotenkin vierastin suurinta osaa puhelinmalleista ja loput olivat auttamattoman kalliita. Lopulta valitsin tämän, koska totesin, etten sen paremmin itseni näköistä tule löytämään. Kuvaan pääsivät mukaan silmälasini, tarkkaan harkitsin, että puhelin ja lasit sopivat yhteen :D

1 kommentti:

  1. Hei vähänkö hauskasti mätsää toi puhelin laseihin. :D Mä oisin kyl kans ihan hukassa jos pitäis alkaa nyt jotain uutta puhelinta metsästää, oon ihan pihalla kaikista nykymalleista enkä kuitenkaa viittis maksaa kauheesti jostain mulle turhista ihme ominaisuuksista... ;)

    VastaaPoista