torstai 12. heinäkuuta 2007

neulojan mietteitä

Kävin eilen läpi käsityökirjastoani, huomasin kauhukseni, ettei mulla ole yhtään pelkästään neulomiseen liittyvää kirjaa. Olenkohan neulojana jälkeenjäänyt?
Tänään sitten kävin kiertelemässä kirjakauppoja, jotta saisin kirjattomuuteni korjattua. Tulos nolla. Kirjoja selatessani, mietin, että mihin niitä oikeastaan tarvitsen, osaan neuloa ilman kuvallisia ohjeita, joten kirjat jäivät kauppaan. Silti kaihertaa... No onhan niitä muitakin turhuuksia, kuten viime syksynä ostamani Kädentaidot-kirjasarja, noista neljästä osasta maksoin yhteensä yli 300 euroa ja olenko lukenut niitä kirjoja? En.
Samalla kävin kiertelemässä marketit ja katselemassa Novitan lankoja, mikään ei houkuta, ei värit eikä materiaalit. Miksi sitä silti pitää tunkea itsensä jokaisen marketin lankaosastolle? Uteliaisuudesta kai.

4 kommenttia:

 1. Mulla on sama ongelma. Jos en tarvitse minkään näköistä lankaa, ja kun pääsen markettiin, ni aina suuntaan sinne lankahyllylle niitä lankoja näpräämään. Onko se se tunne, ja se langan tuoksu mikä pitää kokea? Vai mikä muu? :)

  VastaaPoista
 2. Täälläkin tuo kädentaidot-kirjasarja vähässä käytössä. Toki varmaan ihan hyvä sitten, kun tilkkutöistä/nalleista/jostain muusta innostuu. Tai sit eläkkeellä, kun on kirjontaan ja muuhun enemmän aikaa... Ei luulisi tuon juuri vanhenevan.

  Ja olen kohtalotoveri, minullakaan ei muistaakseni ole yhtään neulekirjaa, ainakaan sellaista, jota käyttäisin.

  VastaaPoista
 3. Kiva, etten ole yksin näiden mietteideni ja varsinkin ostosten (huonejen sellaisten) kanssa.

  VastaaPoista
 4. Tere!
  Olipas kiwa juttu näin blogitse löytää sinutkin,täytyy merkitä muistiin ;),terveisiä töihin ja puhelimitsekin varmaankin "lähiaikoina" taas kun marjamaalta ehtii :)

  VastaaPoista